cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

OCAB-cup

Kategori: Allmänt

Godkväll!
 
Onsdag och kväll. Har inte gjort många knop idag. Kort skoldag, som vanligt numera tycker jag. Har faktiskt inget roligt att skriva om om mitt privatliv så vi går raskt vidare till helgens cup.
 
OCAB-Cup, spelades i Rockneby sporthall men arrangerades av Ängö BK. Vi åkte med ett nytt ansikte i truppen, Felix Lundberg. Vi vann gruppen efter seger mot Söderåkra med 4-3. Målskyttar i den matchen var Rasmus Artebrant, Andreas Nilsson x2 Matin Almquist. Almquists mål som rubriceras som drömmål finns att se på http://bloggar.24kalmar.se/sportbloggen/2015/01/17/text-och-tv-nickebo-vann-ocab-cup/ cirka 1.10 in i klippet. En match som är bra för att vara den första. Spelar fin fotboll och styr på det sätt som vi vill.
 
I match två stod Bergkvara för motståndet. Resultatet skrevs till 3-1 seger för oss i Trekanten. Målskyttar denna match var återigen Andreas Nilsson, Erik Rasmussen samt undertecknad. Bergkvara försöker ställa oss genom att spela ett annorlunda försvarsspel, men eftersom de antagligen inte tränat på det löser vi den nöten bra. 
 
Gruppfinal mot ett taggat SSG. 1-1 blev resultatet, en svängig match där Andreas Nilsson står för vårt mål. Erik Rasmussen räddar en boll på mållinjen och Alexander Kungsman gör ett par svettiga räddningar, men resultatet 1-1 står sig. 
 
Gruppetta på målskillnad och kvartsfinal mot Tvärskog. Finns inte jättemycket att skriva om matchen, vi är relativt tama defensivt och därför gör således Tvärskog både 1 och 2-0. Vi reducerar med cirka 5 minuter kvar och försöker kriga in en kvittering. Chanserna fanns, men det gjorde dem även åt andra hållet. Slutresultatet skrevs till 2-1 och därmed tog resan slut för i år. 
 
Tråkigt att åka ut redan i kvartsfinal, men sånt är livet ibland. Nya tag inför Alstermocup nu på lördag. Det blir inomhussäsongens sista turnering och vi vill försvara fjolårets guld!
 
Några korta om helgens cup:
-Fanns ingenstans att på riktigt värma upp, det var mentalt påfrestande för mig
-Tyckte att det var jobbigt att spela med publiken så pass nära inpå planen, jag vill inte behöva ta hänsyn till publiken om jag råkar ramla ut tillsammans med en annan spelare rätt ut i "publikhavet"
-En väldigt trevlig turnering, med ett värdskap som skötte sig exemplariskt
 
Ska börja blogga mer intensivare nu. Finns (faktiskt!!!!!!!) folk som uppskattar det mycket, och saker är på gång. Väldigt roligt. HUR SOM HAVER.
 
Det var alles för ikväll, vi hörs på FREDAG!
 
På återläsande!

KOMMENTARER:

  • Anonym säger:
    2015-01-24 | 08:41:41

    Din blogg är jättebra och intressan!

    Svar: Kul att höra, tack!
    cwstankar.blogg.se

Kommentera inlägget här: