cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

Återblick på året

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Eftersom mitt förra (genialiska) blogginlägg på något vänster försvann så får jag försöka återskapa det så gott som möjligt! Det var ett tag sen jag publicerade någonting på bloggen. Jag har helt enkelt inte haft orken eller kreativiteten att regelbundet blogga och resultatet av detta har gjort att bloggen legat på is under hösten! Men en summering bör inte vara några problem att skriva!
 
Jahopp, så har ännu en säsong gått till ända. Det är nästan skrämmande hur snabbt tiden går.. Det känns som om vår premiärmatch mot Hossmo BK bara var för några veckor sedan, men efter den matchen har vi hunnit med att spela 23 omgångar till. På dessa 24 omgångar lyckades vi skrapa ihop 29 poäng. 21 utav dem togs under höstsäsongen. Det är rätt starkt gjort. Efter vårdelen på säsongen hade vi 8 poäng. Om det var någon som fortfarande trodde på det? Jag. Och Trekantens IF. Som jag ser på det i efterhand så kan jag se två otroligt stora faktorer till vår starka höst:
-Sättet som samtliga spelare ställde upp för varandra var fantastiskt. Det är i tuffa tider som man visar karaktär och karaktär stämmer in oerhört bra på årets trupp.
-Trasan och Tommy Berg gav oss så mycket energi under hela året och de var nog nästan mer övertygade än oss spelare att vi skulle vända den negativa trenden. Trenden vände, trots en förlust mot Gullabo/Gullaboås i första matchen efter sommaruppehållet.
 
Efter den matchen tog vi tre raka segrar och vi var verkligen på spåret igen och igår tog vi vår åttonde seger för året på ett soligt Skyttis. Resultatet skrevs till 2-1 efter mål av Victor Jonsson och Martin Almquist. Kalmar Södras 2-1 mål gjordes i slutminutrarna och lite nervöst blev det givetvis. Segern kändes dock inte riktigt hotad och när Lindås/Långasjö komfortabelt vann med 6-0 över SSG var kontraktet säkrat. Det var många känslor som bubblade i kroppen. Glädje, lycka, kärlek men framförallt passion för fotboll (ett inlägg med mycket personliga känslor kommer inom de närmsta dagarna.) Jag är stolt, så jävla stolt över att få ha varit med om något sådant som vi gjort i år. Stämningen i gruppen, engagemanget från styrelse, eldsjälar, tränare och alla andra inbladade har varit en enorm drivkraft.
 
Till sist vill jag bara skriva några få "årets".
-Årets målkungar blev Hampus Löfgren och Martin Almquist samt Victor Jonsson med 6 mål inkasserade vardera. Jag har en kort anekdot från dem alla tre. Den ena mer humoristisk än de andra.
->Löfgrens nick i sista minuten i den galna 6-5 matchen mot Möre BK kommer jag, utöver mina egna mål, komma ihåg mest. Glädjeruset efter det målet var då fan inte nådigt.
->Martin Almquist var förbannad när han byttes ut sista 5 i matchen mot Kalmar Södra. "Vi leder ju Martin, vi är klara om vi vinner matchen!" "Ja men jag är så dålig, kunde gjort flera mål till, kan ju inte dela förstaplatsen med Hampus, han är ju förfan back."
->Victor Jonsson gjorde det förlösande 1-0 målet i gårdagens sista match mot Södra, domaren ville ha det till självmål men Vigge hävdar starkt att fallet inte var så.
-Årets kosthållning står Emil Svensson för. Kärt barn har många namn säger dem, köttbullemackan, colan, McEmil, är några av dem.
-Årets knegare var trots allt inte svårt att utse. Robin Eriksson och jag var visserligen rätt starka kandidater, men när årets knegare skulle utses var valet enkelt. Daniel "Vånge" Rydevång. Knegar 7-4 i alla väder. Pratade med Vånge efter en kylig träning. "Det är lite kyligt att stå ute och jobba och det är inte så roligt när det regnar, men det är bara att sätta på sig hörselkåporna och köra på."
 
Detta kära vänner får räcka för ikväll! Kommer (tro det eller ej) skriva ett till inlägg inom de närmsta dagarna, detta inlägget kommer att vara lite mer personliga tankar om MITT år i Trekantens IF!
 
Önskar L/L lycka till i elitfyran och skriver pååååå återhörande!