cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

Summering

Kategori: Allmänt

Godkväll!
 
Över 15 dagar sen jag bloggade tror jag. Starkt. Haha, ibland tryter kreativiteten och orken, men det har väl ingen missat. Ett par "uppehåll" långa som Nilen har kommit och gått här på bloggen. Så kan det vara! På tal om bloggande måste jag bara nämna insatsen Fredric Rosén (bloggar på https://insidemadesjo.wordpress.com/) står för idag på det fantastiska radioprogrammet Ljugarbänken. Otroligt rolig radio må jag säga! Hans lagkamrat Joel Edvinsson stod också för en härlig underhållning i ett radioprogram som alltid är en härlig punkt under söndagen. Hade inte tänkt blogga ikväll heller faktiskt, men blev under kvällen motiverad av Gustaf Råberg som för några dagar sedan startat en liknande blogg med fokus på Hossmo BK och lokalfotboll. Du hittar bloggen på rabergciterar.blogg.se . Rekommenderas givetvis! 
 
Men ja, dags att summera vad som hänt sedan sist!
Vi fick stryk med 3-0 mot Nybro IF. En match som enligt många slutade som den skulle. Nybro för större delar av matchen och vi får under längre tid rikta in oss på försvarsspel. De gånger vi har bollen försöker vi spela oss ur den höga press som sätts och vi gör det vid ett par tillfällen väldigt bra. En utvecklande och givetvis helt fantastisk match att spela. 
 
Veckan efter (förra helgen) mötte vi Smedby BoIK och stod efter 90+tillägg som segrare. Resultatet skrevs till 5-0 efter mål av Andreas Nilsson, Felix Olofzon, Kevin Rosén, Erik Rasmussen samt Hampus Löfgren. En match som vi för på ett kontrollerat sätt. Smedby hotar dock vid flertalet tillfällen, ofta genom Camil Isic.  Finns inte jättemycket att skriva om matchen. Det smällde rejält vid flera tillfällen, likt ett derby, som det faktiskt var. Tror att Felix Olofzon är nöjd över sitt mål mot förra klubben. Tröttast den matchen var garanterat linjedomarna som var riktigt oklara i 90 minuter. 
 
Så tar vi oss till gårdagens match mot favorittippade Hossmo BK. Matchen som sådan slutade 1-1. Vårt mål gjordes av Felix Olofzon på målvaktsretur efter skott av Andreas Nilsson. Det var en välspelad match som gick av stapeln på Ljungbyholms konstgräsplan. Matchen var jämn och resultatet rättvist trots ett visst övertag för Hossmo sista 25. De skapar dock inte fler farliga målchanser än vad vi gör. Hossmo tror jag blir farliga i årets serie, de har fått in flera kvalitetsspelare. Glädjande nog stod vi upp väldigt bra och vi ligger längre fram vid denna tidpunkten i år än vad vi gjorde i fjol. I Hossmo hittar vi (som vanligt) "sköna" spelare som gärna slänger käft på ett ovårdat och otroligt okonsekvent sätt. Som jag skrev i somras, älskar när det snackas men inte utan en liten glimt i ögat. 
 
Nu till något tråkigare. Victor "Gymvigge" Jonsson måste, pga. jobb ta ett uppehåll i sin fotbollskarriär. Victor har dessutom haft problem med benhinnor under försäsongen och har pga. det inte kunnat spela någon match. Det är ett mycket tråkigt avbräck på fotbollsplanen men framförallt i den sociala aspekten. En otroligt bra kille som jag önskar allt gott i livet och ett varmt välkomnande tillbaka om jobbtiderna skulle ändras!
 
Har ni inte köpt fotbollsskor inför kommande säsong så rekommenderar jag unisportstore.se SKARPT. Många Trekantare som köpt sina skor därifrån, däribland jag. Riktigt bra utbud, priser och leveranstider.
 
Det var alles för ikväll! På återläsande kära ni!
 
PS. Vi i Trekantens IF gör gräsdebut på Åvallens B-plan imorgon. Ds.