cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

Slut på inomhussäsongen

Kategori: Allmänt

Hej! Efter en veckas blogguppehåll är det dags igen.
 
Vi spelade i lördags vår sista turnering för denna inomhussäsong. Denna gången besökte vi Alstermo för att göra allt i vår makt att försvara fjolårets titel. Vi kom till final men slutade tvåa efter förlust i finalen mot Fågelfors. Resultatet skrevs till 2-0. Markeringsmiss vid deras 1-0 mål och vi försökte därefter gå för en kvittering och Fågelfors gjorde då 2-0. Tyvärr bara en silverpeng med oss hem till Åvallen. 
 
Turneringen i sig var fullt godkänd. Vi gör någon dålig match prestationsmässigt men rycker upp oss och står som gruppsegrare i den 8-lagsgrupp som var. Det var tur att matcherna endast var 10minuter långa då gruppspelet innehöll 7 matcher. Tanken innan cupen var att vi skulle rulla på två "olika" lag med 8 spelare i vardera, men på grund av skader och sjukdomar blev fallet inte så. Istället snurrade vi på 11 utespelare och en debutant i målet. Ingen mindre än coach Tommy Berg fick hoppa in i målet efter sjukdom på Alexander Kungsman
 
Flera spelare visade framfötterna under denna turnering och jag tycker personligen att Kevin Rosén(som har växt genom hela denna inomhusperioden) gjorde sin bästa turnering i år. Kevinstod även för 3 mål. 
Efter den tunga finalförlusten styrdes skutan mot Åvallen för att tillsammans kolla på vår seger i Open, för att avsluta en framgångsrik inomhussäsong på ett bra sätt. 
 
Vi i Trekanten har även fått in en del på spelar- och ledarsidan vilket jag kommer att skriva om i nästa vecka, med en kort presentation och dylikt. 
 
Vi ses då, på återläsande!!!
 
PS.
För er som inte har sett när Rasmus Artebrant blir brutalt nedsparkad kommer här en länk: https://vine.co/v/OThTrn6OZIe
DS.