cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

Inför cup i Alstermo

Kategori: Allmänt

God fredagkväll!
Som utlovat kommer ÄNNU ett blogginlägg denna veckan. Hela 2 stycken på 3 dagar. Något slags rekord från min sida tror jag. Maten är precis nedsjunken och snart är det dags för kaffe innan en tidig läggdags då det är tidig samling imorgon lördag.
 
Vi spelar alltså cup i Alstermo imorgon. Minst 7 matcher kommer att spelas då arrangörerna har gjort 8 lag till en stor grupp. Matchprogrammet ser ut som följer:
9.39 BB 2001
10.18 Åseda
11.23 Fågelfors
12.02 Kosta
12.41 Alsterbro
13.46 Fagerhult
14.25 Alstermo
 
4 lag går därefter vidare till semifinal och vi ska knipa en utav dessa platser. Det vore givetvis otroligt kul att försvara fjolårets seger och jag har en bra känsla inför morgondagens utmaningar. Truppen som ska göra allt i sin makt för att vinna turnering är som följer: 
Alexander Kungsman, Albin Petersson, Viktor Bobin, Rasmus Artebrant, Erik Rasmussen, Hampus Löfgren, Emil Svensson, Marus Håkansson, Andreas Nilsson, Oskar Wedell, Adam Donnerstål samt Kevin Rosén. 
Noterbart för denna trupp är att Viktor Bobin eller Lady som han kallas är med i truppen. Bobin har dragits med skador under större delen av inomhussäsongen så det ska bli roligt, framförallt för Viktor som verkligen inte har förtjänat det skadehelvete han har haft. 
 
Ska bli kul att se om Andreas "JC" Nilssons fina målform håller i sig. 4 mål på lika många matcher i OCAB-cupen. Jag tror på många mål även imorgon. Cupen i Alstermo blir den sista för inomhussäsongen som har bjudit på sammanlagt 5 stycken turneringar. Hoppas och tror på en fin avslutning. 
 
Det var allt för ikväll, och har ni inget för er imorgon är ni VARMT välkomna till Alstermo sporthall för att kika och heja fram oss i Trekantens IF!
 
På återläsande!
Kommentera inlägget här: