cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

Kort om matchen mot Ljungbyholms GoIF

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Antar att de flesta av läsarna sitter och spanar på CL, med all rätt. Kul att Suarez gjorde två för Barca igår. Hade vart mer trevligt om han gjort dem för Liverpool. Nåväl. 
 
I lördags spelade vi vår första match för i år. Motståndet hetter Ljungbyholms GoIF och det ointressanta resultatet skrevs till 3-2 till vår fördel. Målskyttar i matchen var Adam Donnerstål på ett vackert distansskott, Rasmus Artebrant på en välplacerad frispark samt Kevin Rosén på en kontring. Ljungbyholm gjorde deras mål på straff och frispark. 
 
Matchen då? Vi för spelet på ett bra och kontrollerat sätt. Presterar en fin passningsorienterad fotboll med ett och två tillslag. Finns mycket att slipa på både offensivt och defensivt men det är så det ska vara i mitten av februari. Passningsspelet var det som stack ut under lördagens match, ligger långt fram om man jämför vid samma tidpunkt förra året. 
 
Idag onsdag sitter säkert många med träningsvärk och trötta kroppar efter gårdagens fys-stafett som kändes rejält. Rykten säger att 2 spelare spydde efter träningen, vilka det var låter vi givetvis vara osagt. ;) Gårdagens pass var det sista fulla "fyspasset" för ett tag framöver. Imorgon torsdag blir det som förra torsdagens träning, fullt av intensitet och småspel. 
 
På träningen i måndags hade vi besök av 4 nya spelare. 3 stycken från vårt äldsta ungdomslag, Philip Håkansson, Oskar Berggren samt William Westman. Det är tre lovande spelare som skötte sig exemplariskt på träningen. Jag hoppas att de kommer att träna så ofta som möjligt. Ska bli otroligt spännande att se deras utveckling under året! Utöver spelarna från ungdomslaget har det under ett tag vart tre andra spelare och provtränat med oss. En ex-trekantare i form av Joacim Andersson, Jockes polare Stefan vart och tränat ett par gånger, minns dessvärre inte efternamnet. Den sista spelaren som tränat med oss är en spelare som senast spelade Kalmar Södra, Vincent Padellaro. Det är en spännande skara folk som givetvis är varmt välkomna till oss i A-truppen!
 
Det var alles, ett långt inlägg som skulle vart kort, trevligt!
 
Glöm ej att vi spelar mot Nybro IF i Nybro på lördag klockan 13. Varmt välkomna till Åkrahälls konstgräs. Kommer att bli en väldigt intressant match.
 
På återläsande!
 
Kommentera inlägget här: