cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

Inför 2015:s första träningsmatch

Kategori: Allmänt

Fredagkväll och med en viss pensionärsvarning har jag precis kikat klart på "På spåret". Kul att Jesper och Bettan vann. Innan dess befann jag mig i ishallen i Nybro för att spana in David Slättman som tränade ishockey med grabbarna i Nybro Flames. En fröjd att se Slättis spela. Örsjö IF hade tiden efter Flames så stannade kvar 30 minuter extra. Roligt evenemang som troligtvis uppskattades mycket av såväl spelare som ledare.
 
Nåväl. Imorgon lördag spelar vi vår första träningsmatch för i år. Känslan är svår att ta på, det ska givetvis bli kul att få springa och spela av sig försäsongens ben. Prestationen är det viktigaste imorgon, att jaga resultat i mitten av februari är lönlöst. Ljungbyholm som står för motståndet har redan spelat en match, detta mot Nybro IF. Matchen slutade med 7-0 förlust, men enligt utsago stod man upp bra under den tiden man orkade mot ett starkt div. 3 lag. 
Vi kommer att åka med följande manskap till matchen: Alexander Kungsman, Robin Eriksson, Hampus Löfgren, Alen Spahic, Andreas Klinth, Martin Rydevång, Rasmus Artebrant, Andreas Nilsson, Felix Olofzon, Martin Almquist, Adam Donnerstål, Albin Petersson, Alexander Johansson, Calle Winsth, Erik Rasmussen samt Kevin Rosén. Det är en chans för alla i morgondagens matchtrupp att visa framfötterna inför kommande säsong. Nya spelare som inte spelade för Trekantens IF 2014 som är med i morgondagens trupp är: Alen Spahic, Andreas Klinth & Felix Olofzon. 
 
Hoppas att det finns MÅNGA "morgonpigga" Trekantensupportrar! Matchen drar igång 11.00 på Ljungbyholms konstgräs. Hoppas på fint väder, nervositet, en välspelad fotbollsmatch och mycket kamp.
 
Vi ses där imorgon! På återläsande!
Kommentera inlägget här: