cwstankar.blogg.se

En blogg med personliga tankar och lokalfotboll.

Hinderbana och veklingar

Kategori: Allmänt

Godkväll!
 
Onsdag och sen eftermiddag, har precis vart och gymmat efter en längre skoldag än vanligt. Sitter för tillfället och lyssnar på Ed Sheeran och har det allmänt fint. 
 
Igår tisdag hade vi träning i Trekantens sporthall. I vanliga fall brukar dessa träningar bestå av (o)skön cirkelfys för att helt enkelt grisa på. Jag gillar ärligt talat dessa pass under försäsongen, har inget emot att ta ut mig och verkligen känna mig utmattad, det är något visst med det trots allt. MEN gårdagens träning skulle bli annorlunda, (läser man den inledningen på meningen kan man tro att det är något helt sjukt drastiskt som har hänt...), vi hade nämligen en hinderbana som skulle tas igenom på tid. Snabbaste spelare vann poäng till vår interna poängjakt som vi har löpande under säsongen. Andreas "JC" Nilssonvar snabbast på 26.88 sekunder med Albin Gustafssonhack i häl med en tid på 27.06 sekunder. Undertecknad kunde ej delta pga en stukad fot (igen). Hade givetvis tagit hem segern i denna hinderbana annars. Ni som har sett mig spela har nog lagt märke till snabbhet och explosivitet. Och för er som verkligen har sett mig vet att det inte stämmer för fem öre. När det ändå skrivs om stukningar och snabbhet kommer vi raskt in på andra delen av träningen. Spel. För dem som kan. I gårdagens rehabgrupp A.K.A (also known as...) vekgruppen, var vi hela (om jag fått det rätt) 7 spelare med diverse krämpor. Trots smärtor genomförde vi ett brutalt magpass lett av ingen mindre än Robin "knegarn" Eriksson. Det var jobbigt och härligt, precis som det ska vara. Albin Gustafsson hade det tungt sista biten men han krigade på. Martin Rydevång var ett monster på plankan, Victor "gymvigge" Jonsson som är vältränad hade svårt att slå Rydevång på plankan, detta trots att "Vigge" tog av sig tröjan. 
 
Imorgon torsdag är det träning på Ljungbyholms konstgräs, ska bli trevligt! Påtal om Ljungbyholm så är det endast 10 dagar kvar till start av träningsmatcherna. Komiskt nog är det just Ljungbyholm vi möter, i Ljungbyholm. Ska bli så skönt att få komma igång igen, längtat väldigt länge på att få dra igång matchandet igen. Det kära damer och herrar ska bli trevligt och jag hoppas VERKLIGEN ni tar er tid den 21:a februari klockan 11.00 för att spana in första matchen!
 
Må gott och ta hand om varandra i solen som förhoppningsvis stannar ett bra tag till! Påååååå återläsande!
Kommentera inlägget här: